İrlanda Türkiye’den bisiklet parçaları ithal edecek

İrlandalı firma, Türkiye’deki üreticilerden bisiklet şaşi parçaları ve jantları ithal etmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Çevre kirliliği ve park sorununun, çok önemli bir sorun olarak ortaya çıktığı büyük şehirlerde, bisiklet bu soruna alternatif bir çözüm olarak önemli konumda bulunmaktadır. 

Motorlu araçlar, gürültü kirliliğine yol açmakta oysa bisiklet hem çevreye saygılı, hem de insanların spor yapmasına imkan sağlamaktadır. Bisiklet, zaman geçtikçe dünyada en yaygın olarak kullanılan ulaşım araçları arasındaki yerini almayı başarmıştır. Sadece Asya’da bisikletler, yeryüzündeki tüm otomobillerin taşıdığından daha fazla insan taşımaktadır. Türkiye’de de bisiklete binen insan sayısı her geçen gün artmakta ve tüketim yaşı çocuklardan yetişkinlere doğru kaymaktadır.

İrlandalı firma, Türkiye’deki üreticilerden bisiklet şaşi parçaları ve jantları ithal etmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/ru-RU/Leads/332869_bicycle-components-import-inquiry-from-ireland 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir