İspanya için maden makineleri yedek parçaları talep ediliyor

İspanya’da madencilik sektörüne makine ve parça tedariği yapan firma Türkiye'den yedek parça tedarikçileri arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İspanya’da madencilik sektörüne makine ve parça tedariği yapmakta olan bir firma yedek parça temini konusunda Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

İspanya AB dışı ülkelerden yapılacak sanayi ürünleri ithalatında bazı istisnalar hariç olmak üzere serbest ticaret politikası izlenmektedir. Bu istisnalardan biri, bazı ülkelerden daha önceden belirlenmiş ürünlerin ithalatında miktar kısıtlamaları ve kontrol önlemleri uygulanmasıdır. Bu tür kısıtlamalara konu olan ürünler arasında tekstil ürünleri, eldiven, ayakkabı, porselen, cam ve seramik mamuller, çelikten mamul ürünler, oyuncaklar, bazı kimyasal ürünler yer almaktadır. Diğer taraftan uyuşturucular, ateşli silahlar, patlayıcılar ve cephane gibi bazı maddelerin ithalatı özel lisanslara tabidir.

Atlantik Kırmızı Tuna (Belize, Panama ve Honduras menşeli), bakır sülfat içeren oyuncaklar, narkotikler ve uyuşturucular, asbestos, L-trytophane ve bu maddeyi içeren ürünler, gıda şeklinde kokulu plastik silgiler, civalı tıbbi termometreler ve ABD menşeli et hormonları’nın İspanya’ya ithalatı yasaktır. Bu ürünlerden ABD menşeli et ve hormonlar dışında kalan ürünlerin ihracatı da yasaklanmıştır.

Son 10 yıllık süreçte ülke ekonomisi yoğun bir özelleştirme programı çerçevesinde şekillenmiş, hemen her alanda devlet hakimiyeti istikrarlı biçimde azalmıştır. AB mevzuatına uyum çalışmaları, özellikle enerji ve telekomünikasyon sektörlerinde devlet hakimiyetinin ve tekellerin kaldırılması sonucunu doğurmuştur. Ancak yine de, halen bazı alanlarda liberalizasyon çalışmaları beklentileri karşılamamış olup, İspanya piyasasının tamamen rekabete açılması için yapılması gereken bazı düzenlemeler bulunmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

My name is Alberto *****, and I´m a Controller in ***** company from Spain.
Our company have contacts in mineral extraction-mining Companies (sand, coal, gold, copper,...).
We are looking for a supplier who can supply compatible mining spare parts: pump parts, hydrocyclone parts, ...
Could we have a brochure or list of the spare parts which you are able to supply.
Thanks a lot!
Best Regards,

http://turkishexporter.net/en/Leads/343888_mining-machinery-spare-parts-request-from-spain

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir