İsrail’den çiçekler için mermer saksı talep ediliyor

İsrailli bir firma Türkiye’den düzenli olarak yapay mermerden üretilmiş çiçek saksıları ithal etmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İsrailli bir firma Türkiye’den düzenli olarak yapay mermer çiçek saksıları ithal etmek istediklerinden bahisle tedarikçilerden katalog ve fiyat teklifleri talep etmektedir.

İsrail'de dış ticaret mevzuatının liberal olması sayesinde ithalat ve ihracat için aracı kullanma zorunluluğu bulunmamaktadır. Bu faktör, Yahudilerin geleneksel ticari becerileri, internet sayesinde bilgiye erişimin kolaylaşması ve artan rekabetle birleştiğinde, İsrail'de ithalatta aracı kullanımı giderek azalmaktadır. İsrailli ithalatçılar, Türkiye'den yapacakları alımlarda doğrudan imalatçıyla temasa geçmeyi tercih etmektedir. Zaman zaman Türk mallarının etiketlerinde üreticilerin isimlerini gören ithalatçıların, ilgili üreticiyle temasa geçmek için Tel Aviv Ticaret Müşavirliğimize başvurdukları görülmektedir. Öte yandan, özellikle büyük mağaza ve süper marketlerin, hazır giyim ve deniz ürünleri gibi sektörlerde aracı yoluyla ithalat yaptıkları görülmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir
We are seeking manufacture & supplier of Planters made of "artificial" casted Marbles for indoor and garden.
Our group objective is to import these products to Israel on a regular basis for our ongoing business.
Looking for information regarding quantities, pricing, products , etc.
Looking forward to hearing from you

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340881_artificial-marble-planters-pots-request-from-israel

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir