İsrail’in soğanı Türkiye’den gidecek

İsrailli sebze meyve komisyoncusu bir firma kırmızı ve sarı soğan ithalatı yapacaklarını bunun için toptan fiyat bilgisi almak istediklerini deklare etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İsrailli sebze meyve komisyoncusu bir firma kırmızı ve sarı soğan ithalatı yapacaklarını bunun için toptan fiyat bilgisi almak istediklerini deklare etmiştir.

İsrail, dünyanın gelişmiş ülkelerinin değişik mamullerinin bir arada bulunduğu ve kalitenin ön planda tutulduğu bir pazardır. Bu nedenle ISO 9000 belgeli işletmelerin ürünleri piyasada tercih edilmektedir. Gelir seviyesinin yüksek olması, fiyatın tüketim tercihlerini belirlemede ikinci sıraya düşmesine yol açmıştır. Bu tercih hem gıda ürünlerinde, hem de dayanıklı tüketim maddelerinde kendini göstermektedir.

İsrail’de süpermarket zincirleri, tekstil ve konfeksiyon zincirleri, ayakkabı zincirleri, mutfak ve zücaciye zincirleri gibi mağazalardan oluşan perakende piyasasında 30 civarında mağaza zinciri faaliyet göstermektedir.

Dünyanın diğer gelişmiş ülkelerindeki trendlere paralel olarak, İsrail’deki ürün marka ve isimlerinin ömrü de giderek kısalmaya başlamıştır. Alış-veriş merkezlerindeki, süpermarketlerdeki ürünlerin marka adlarının çok kısa zamanda değişmekte olduğu, rafların çok çabuk değiştirildiği görülmektedir. Geçmiş dönemleri karakterize eden “ürüne bağlılık ve sadakat” konusu bu pazarda önemini kaybetmiştir. İsrailli tüketicilerin, dünyadaki gelişmeleri yakından takip etme ve güncel olma eğilimleri bu trendin temposunu belirlemektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are looking to import large qty of RED & YELLOW onions , size 60/80 and 50/70 , in 10kg & 25kg bags.
Pls advise if you can export them .
Appreciate your early comment.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339396_red-and-yellow-onion-import-inquiry-from-israel

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir