İsrailli müşteri fason abiye elbise ürettirecek

İsrailli bir müşteri kendi tasarımları olan abiye gece kıyafetleri konusunda fason imalat yapabilecek Türk firmalar arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İsrail’de süpermarket zincirleri, tekstil ve konfeksiyon zincirleri, ayakkabı zincirleri, mutfak ve zücaciye zincirleri gibi mağazalardan oluşan perakende piyasasında 30 civarında mağaza zinciri faaliyet göstermektedir.

Bununla birlikte, özellikle Amerika’da başlayıp daha sonra Avrupa ülkelerine yayılan “özel etiket” trendi İsrail’e daha geç ulaşmıştır. Amerika’da özel markaların pazar payı %20'lerin üzerindeyken, İsrail’de bu oran %5-10 dolaylarındadır.

İsrailli bir müşteri kendi tasarımları olan abiye gece kıyafetleri konusunda kendileri için fason imalat yapabilecek Türk firmalar aradıklarını, hâlihazırda Çin’den ithalat yaptıklarını ama Türk ürünlerini de görmek istediklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I would like to receive bids for the production of wholesale dresses as samples I've got with me, as well as long nightgowns.
For the dresses I want high quality of dense thick velvet fabric type, for the nightdresses I'd like 100% soft cotton fabric .
Of course tips of fabrics will vary depending on the booking season (summer and winter, etc.)
Initial order quantity is 100 units per model, total European standard sizes 5 different measures per model.
I'm imports from China and want to check the possibility of importing from Turkey to Israel.
Of course it would be necessary in getting samples before mass production.
I would be very grateful if I will be directed to manufacturers for further negotiations.

http://turkishexporter.net/en/Leads/344193_wholesale-dresses-offer-requested-from-israel

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir