İsrailli toptancı limon suyu üreticileri arıyor

İsrailli toptancı Türkiye’den limon suyu konsantresi ve limonlu içecek çeşitleri üreticisi tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Amerika’da başlayıp daha sonra Avrupa ülkelerine yayılan “özel etiket” trendi İsrail’e daha geç ulaşmıştır. Amerika’da özel markaların pazar payı %20'lerin üzerindeyken, İsrail’de bu oran %5-10 dolaylarındadır. İsrail’de bu alanda öncü olan şirketlerden biri “Life” özel etiketi ile birçok ürünü tüketiciye sunan SuperPharm zinciri olmuştur.

Ayrıca, “ihtisaslaşma” gittikçe önem kazanmaktadır. Satılan gıda ürünlerinin Koşer Sertifikası olup olmamasına dikkat etmeyen ilk gıda zinciri Tiv Taam’ın meteorik başarısı (özellikle Koşer damgasına önem vermeyen büyük Rus göçmen kesimine çok daha geniş ürün yelpazesi sunmasıyla) kayda değerdir. İsrail'in en büyük süpermarket zinciri Shufersal (Supersol) da son dönemde özel etiketli ürünlere yönelmiştir. Bu amaçla İsrail'in önde gelen tasarımcıları tarafından ambalaj ve etiket tasarımları yaptıran firma, ithal edeceği ürünlerin ambalajlarının belirlenen şartlara uygun olmasını istemektedir.

Başta elektrikli ev aletleri olmak üzere çoğu üründe marka sahibi olan ancak üretim tesisi bulunmayan firmalar ürünlerini İsrail dışında, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelerde üretmektedir.

İsrailli bir toptancı şirket Türkiye’den limon suyu konsantresi ve limon suyu içecek çeşitleri ithal etmek istediklerini, tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are looking for lemon juice suppliers
We wish to source form Turkey lemon juices in bottled in retail packaging both not from concentrate as well as juices that are made from concentrate,
Ref: you can see the products that we are looking to import in the following web site: www.itallemon.it and www.derivadoscitricos.com
I hope you can help us,
Looking for your very early comment,
Thanks& Regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336633_lemon-juice-requested-to-import-to-israel

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir