İsveç’te örgüler Türk ipleriyle yapılacak

İsveçli bir toptancı Türkiye’den kendi etiketiyle örgü ipleri ithal etmek istediğini, tedarikçilerden bu konuda kendisine teklif vermelerini beklediğini deklare etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İsveçli bir toptancı Türkiye’den kendi etiketiyle örgü ipleri ithal etmek istediğini belirtti.

İsveç resmi ekonomi politikasının başlıca hedefleri, dengeli ve sürdürülebilir bir kamu maliyesi, sürdürülebilir ekonomik büyüme ile fiyat istikrarıdır. Diğer belirleyici unsurlar, geniş kapsamlı yeniden bölüşüm politikası, yüksek oranlı vergi sistemi ve işsizliği düşük tutmaya yönelik olarak hizmet içi eğitimi de içeren çok yönlü işgücü piyasası politikasıdır.

İç pazarın küçüklüğü nedeniyle İsveç, çok erken bir tarihte dış pazarlara açılmış ve şirketleri zaman içinde hızla uluslararasılaşmıştır. ABB, Akzo Nobel, Atlas Copco, Electrolux, Ericsson, H&M, Ikea, Metro, Saab, Scania, SKF, Tetra Pak, Volvo gibi günümüzde dünyanın önde gelen çokuluslu firmaları arasında yer alan birçok şirket ilk olarak İsveç’te kurulmuştur.

2014 yılında İsveç’in Türkiye’den ithalatında binek otomobilleri (% 10,7); elektrik için izole tel, kablo, izole iletici, optik lif kablo (% 8,3); buzdolapları, dondurucular ve diğer soğutucu ve dondurucu cihazlar (% 4,5); tişörtler,fanilalar,diğer iç giyim eşyası-örülmüş (% 4,4) öne çıkan ürün gruplarıdır.

İsveçli bir toptancı Türkiye’den kendi etiketiyle örgü ipleri ithal etmek istediğini, tedarikçilerden bu konuda kendisine teklif vermelerini beklediğini deklare etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir/Madam!
I'm a wholesaler in Sweden how is looking for my own brand of knitting yarn.
What do you have to offer?
Please reply on my request.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336403_knitting-yarns-wholesale-import-to-sweden

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir