Kamyon yedek parça üreticilerine Singapur’dan davet var

Singapur’da CAT yedek parçaları dağıtımı yapmakta olan firma, kamyon yedek parçalarını da ticaretine dahil etmeyi planladıklarını ve düzenli çalışabilecekleri tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Singapur’da CAT yedek parçaları dağıtımı yapmakta olan bir firma, ürün gamına kamyon yedek parçalarını dahil ederek iş hacmini büyütmeyi planladıklarını ve bu konuda düzenli çalışabilecekleri tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Ayrı bir devlet olarak kurulduğu 1965 yılında elektrikli ürün montajı, petrol rafinerisi ve gemi inşa tesislerine dayalı bir ekonomiye sahip olan Singapur, uzun vadeli plan ve politikalarının da etkisiyle önemli atılımlar gerçekleştirerek geçen süre zarfında gerek bölgede önemli bir finans ve ticaret merkezi konumuna, gerekse gelişmiş ülke statüsüne ulaşmıştır.

Singapur’un ekonomik olarak çok kısa bir süre içerisinde yapılanarak; dünya çapında önemli bir liman ve serbest ticaret merkezi, dünyanın önemli petro-kimya ve elektronik üreticilerinden birisi, bölgede başarılı bir finans ve bankacılık merkezi, gelişen ticaret koşullarına uyum ve hızlı adaptasyon kabiliyetinin de etkisiyle dünya çapında önemli bir transit ticaret merkezi konumuna ulaşmıştır.

Singapur ekonomisinin % 68,8’ini hizmetler, % 26’sını imalat sanayi, %5,2’sini ise konut sahipliği oluşturmakta olup, sanayi üretiminde elektronik (%26,3), kimyasallar (%10,2), biyomedikal (%22,2), hassas mühendislik (%14), ulaşım mühendisliği (%16,1) ile genel imalat sanayileri (%11,2) sektörleri ön plana çıkmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir / Mdm
XXXXX Enterprises Pte Ltd has been trading in Original CAT engine parts for many years,
We are looking to expand our business to aftermarket engine parts for Trucks such as Volvo Scania Iveco Daf Man etc..
Kindly email us information of your products and cross references for our study ..
We are keen to market APS in Singapore

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338072_aftermarket-trucks-parts-request-from-singapore

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir