Kanadalılar Türkiye’de tesettür kıyafet üretmek istiyor

Kanadalı tesettür mağazası sahibi Arap müşteri kendi tasarımları için fason üretim yaptırabileceği Türk firmalar aradığını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kanada Toronto’da mukim büyük bir tesettür giyim ürünleri mağazası sahibi Arap müşteri kendi tasarımlarına göre üretip yaptırabileceği Türk firmalar aradığını, aynı zamanda görüşmeler yapmak üzere elbise modelleriyle birlikte Türkiye’ye geleceğini beyan etmiştir.

Kanada ticari hayatında özellikle Ortadoğu kökenli Kanada vatandaşı olan aracıların etkinliği göze çarpmaktadır. Dağıtım kanallarını da ellerinde bulunduran bu aracıların, ürünlerin pazarlanması bakımından sağladığı imkanların değerlendirilmesinde yarar bulunmaktadır.

Son yıllarda perakende pazarında ortaya çıkan en büyük değişim teknolojik ilerlemedir. Perakende piyasasında teknoloji her geçen gün daha fazla kullanılmakta, internet mal ve hizmet satın alınmasında ve ödemelerde önemli bir yer tutmaktadır. Kanada’da perakende satışların en fazla olduğu eyaletler, nüfus ile de orantılı olarak Ontario ve Quebec eyaletleridir.

Türkiye ile Kanada arasındaki ikili ticaret hacmi, mevcut ekonomik ve ticari potansiyelinin altında seyretmekle beraber istikrarlı bir artış eğilimi göstermektedir. 2015 yılında Kanada’ya ihracatımız bir önceki yıla göre %29,4 oranında azalarak 670,9 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. İthalatımız ise, bir önceki yıla göre %16,1 oranında azalmış ve 929,1 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
I am contacting you from Toronto Ontario.
I have been in the business of Islamic clothing distribution for about 4 years now and we are one of the biggest Islamic Stores in Toronto.

However I am looking for a new manufacturer.
There are clothing Items I have recently designed myself on paper and also have some pictures,
as well as real live dresses to personally show you in case I come to Turkey and see if you can design the same way.

My Questions are:
Can you make a dress with my design?
Can you make a dress by looking at a picture?

I have contacted other manufacturers as well and would like to build a business relationship with the manufacturer that offers me the best quality, service, and price.
I look forward to your reply

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340247_evening-wear-and-abayas-request-from-canada

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir