Kanada'dan egzoz parçaları talebi

Kanada’da oto egzoz sistemleri üretimi yapmakta olan firma,Türkiye’den egzoz borusu, flanş, katalitik konverter gibi parçalar ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye, bulunduğu coğrafyada ileri düzeyde bir otomotiv sanayiini kurmuş olan tek ülkedir. Bu nedenle otomotiv yan sanayii hem Türkiye hem de Türkiye’de yatırım yapacak firmalar açısından stratejik önem taşımaktadır. Otomotiv yan sanayii’nin diğer bir önemi de bağımsız bir savunma sanayii için güvenilir ve vazgeçilmez bir altyapı oluşturmasıdır. 

Otomotiv yan sanayii, ülkemizde imalatına başlanan ihraç amaçlı araçların da katkısıyla teknoloji olarak çok ileri bir düzeye gelmiş ve uluslararası denetimlerde, gelişmiş batı ülkelerinde faaliyet gösteren OEM firmalarına yönelik üretim yapacak düzeye erişmiştir. Sektör ihracatının % 69’unun Avrupa Birliği ülkelerine yönelik olarak gerçekleşir olması da, ulaşılan teknoloji düzeyinin bir göstergesidir. Otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren firmaların % 30’u  uluslararası pazarlarda kabul gören kalite belgelerine sahiptir. 

Kanada’da oto egzoz sistemleri üretimi yapmakta olan firma,Türkiye’den egzoz borusu, flanş, katalitik konverter gibi parçalar ithal etmek istemektedir.Tedarikçilerle iletişime geçecek olan firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/332283_auto-exhaust-parts-end-caps-required-for-canada 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir