Kanada'dan kuru üzüm talebi

Türkiye’den kuru sarı üzüm ithal etmek isteyen Kanadalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gıdaların kurutularak dayanıklı hâle getirilmesi, insanın doğadan öğrendiği çok eski bir yöntemdir. Bu yüzden ilk çağlardan beri uygulanmaktadır. Bu yöntem doğada çoğu zaman kendi kendine gerçekleşmekte ve çeşitli ürünler tarlada kendi hâlinde kuruyarak dayanıklı hâle gelmektedir. 

2015 yılı kuru meyve ihracatımız ülkeler bazında incelendiğinde en önemli ihraç pazarımızın 174 milyon dolarlık ihracat yaptığımız İngiltere olduğu görülmektedir. İngiltere’den sonra en fazla ihracat yaptığımız ülkeler sırasıyla Almanya ve Hollanda olarak karşımıza çıkmaktadır. İlk 10 ülke kuru meyve ihracatımızda miktar olarak yüzde 70, değer olarak yüzde 63 paya sahiptir. 

Türkiye’den kuru sarı üzüm ithal etmek isteyen Kanadalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331817_sultana-raisins-import-request-from-canada

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir