Kazakistan'dan makarna talebi

Kazakistan'da bulunan İsrailli müşterileri için makarna ithal edecek olan firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Buğdayın insan gıdası olarak kullanımında makarna, ekmekten sonra ikinci sırada yer almaktadır. Yaklaşık 550 milyon ton olan dünya buğday üretiminin 25 milyon tonunu makarnalık durum buğdayı teşkil etmektedir. Makarnalık buğdaylar, dünyada belirli bölgelerde yetiştirilen ve ekmeklik buğdaya göre daha yüksek fiyatla alıcı bulan değerli buğdaylardır. Dünya durum buğdayı üretiminin yüzde 20'si Türkiye'nin de içinde yer aldığı Yakın Doğu Asya ülkeleri tarafından gerçekleştirilmektedir. 

Türkiye'deki tüm makarna fabrikaları, üretim için gerekli olan irmiği kendileri üretir. Avrupa ve Amerika'daki üreticilerde yaygın olmayan bu sistem, Türk üreticisine başta düşük maliyet olmak üzere standardizasyon ve yüksek kalite gibi çeşitli avantajlar sağlamaktadır. 

Kazakistan'da bulunan İsrailli müşterileri için makarna ithal edecek olan firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334550_macaroni-purchasing-rfq-inquiry-from-kazakhstan 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir