Kenya diyaliz ekipmanları bayiliği istiyor

Türkiye'den diyaliz ekipmanları bayiliği almak isteyen Kenyalı firma, ilgililerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kuzeyde Etiyopya, kuzeybatıda Sudan, batıda Uganda, güneyde Tanzanya ve kuzeydoğuda Somali ile komşu olan Kenya, Doğu Afrika’daki en büyük ekonomidir. Kenya bölge içi rekabet ile karşı karşıyadır, bu rekabet son yıllarda önemli ölçüde ekonomik büyüme gösteren Uganda ile piyasa ekonomisi yolunda ekonomik reformlara imza atan Tanzanya’dan kaynaklanmaktadır. Doğu Afrika Topluluğu (EAC) üyesi bu üç ülke 1 Ocak 2005 tarihli gümrük birliği sonucunda birbirlerine her geçen gün daha da bağımlı hale gelmektedir. 

Türkiye ile Kenya arasındaki ticaret şöyledir; Kenya'ya ihracatımızda başlıca ürünler hijyenik eşya, oto yedek parçaları, traktör, buğday unu, elektrikli su ısıtıcıları ve demir-çelik çubuk gibi ürünlerden ibarettir.

Türkiye'nin Kenya'dan ithalatında başlıca ürünler ise tohum, çay, sığır derisi ve kesme çiçektir. 

Türkiye'den diyaliz ekipmanları bayiliği almak isteyen Kenyalı firma, ilgililerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327016_dialysis-machines-requested-to-distribute-in-kenya 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir