Kırmızı mercimeğimize İspanya talip

İspanyol zeytinyağı firması 25 kg’lık torbalarda 25 ton miktarda kırmızı mercimek satın almak istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İspanyol bir firma 25 kg’lık torbalarda 25 ton miktarda konteyner bazında kırmızı mercimek satın almak istemektedir.

İspanya ile Türkiye arasındaki ikili ticari ilişkiler, 1960’lı yıllara kadar dayanmaktadır. Türkiye’nin 1980’li yıllarda içine girdiği ekonomik liberalizasyon döneminde genel olarak gelişen dış ticarete paralel olarak Türkiye-İspanya ikili ticareti de artış göstermiş, 1996 yılında yürürlüğe giren Avrupa Birliği ile Gümrük Birliği anlaşmasıyla ikili ilişkiler daha da hızlanmıştır. 1999 senesinde Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne adaylığının onaylanması, Akdeniz’in zıt köşesinde yerleşik bulunan bu iki ülkenin yakınlaşmasına yardımcı olmuştur.

Ülkemizin Avrupa Birliği ile 1996 yılı başından itibaren uygulamaya koyduğu Gümrük Birliği’nin beklenilen bir sonucu olarak, İspanya’dan yapılan ithalat ve bu ülkeye yapılan ihracatta sürekli ve düzenli artış görülmektedir.

İspanya hizmet sektörü temelli modern bir ekonomiye sahiptir. Genç ve iyi eğitimli nüfusla fiyatlarda rekabetçi ve yenilikçi uluslararası bir merkezdir. Ekonominin gelecekteki büyümesine yönelik çalışmalar yapılmakta ve bu yönde araştırma ve geliştirme faaliyetlerine çok önem verilmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

This is Yago from ****** company.
I have a client who purchase Olives from us but on this case he asked me for:
RED LENTIS FROM TURKEY , CALIBER 850/900 IN 25 KG BAGS.
1 TRUCK OR CONTAINER.
PAYMENT IN ADVANCE.
Do you know any company in Turkey with this item?

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339624_red-lentils-purchase-demand-from-spain

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir