Kremalı bisküvilerimiz Maldivlerin ağzını tatlandıracak

Maldivler’den yazan ithalatçı bir firma Türkiye’den kremalı kraker bisküvi ithal etmek istediğini, tedarikçilerden fiyat teklifi ve ürün bilgisi talep ettiklerini belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Maldivler’den iletişime geçen ithalatçı bir firma Türkiye’den kremalı kraker bisküvi ithal etmek istiyor.

Toplam ithalatı 2 milyar dolar civarında olup, temel gıdadan otel ihtiyaçlarına kadar pek çok şey ithal edilmektedir. Maldivlerdeki turistik otellerin çoğu ihtiyaçlarını denizaşırı ülkelerden kendileri tedarik etse de ticaret merkezi başkent Male’dir.

Maldivler’e ihracatımız 2015 yılında bir önceki yıla göre yaklaşık %133 oranında artarak 18 milyon dolar olmuştur. Maldivler’den ithalatımız ise 2015 yılında bir önceki yıla göre % 100 oranında artarak 2.000 dolar olmuştur.

Ülkede turizm sektörünün ekonominin bel kemiği olması nedeniyle hizmetler sektörü GSYİH’den % 80’lik pay almaktadır. Turizm ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek olup, hükümet yeni adalara tatil tesisi inşasını teşvik etmektedir. Tarım ve sanayi ülkede ekilebilir alanların ve yerli çalışanların sayısının az olması nedeniyle ekonomi açısından önemli sektörler arasında değildir. Temel gıdaların çoğu ithal edilmektedir.

Maldivler’den iletişime geçen ithalatçı bir firma Türkiye’den kremalı kraker bisküvi ithal etmek istediğini, tedarikçilerden fiyat teklifi ve ürün bilgisi talep ettiklerini bildirdi.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear sir/madam

We are Maldivian Importer company interesting normal cream cracker biscuits, kindly advise yr product details, Price, and packing.
thank you and regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336399_cream-cracker-biscuit-import-to-maldives

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir