Kuveyt kahvaltılarına Türk tahini

Türkiye'den tahin satın almak isteyen Kuveytli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arap Yarımadası'nın kuzey doğusunda yer alan Kuveyt, dünyadaki en küçük kıta ülkeleri arasındadır. Genç nüfusun oldukça yoğun olduğu ülkede, nüfus yaklaşık 3,5 milyondur. Ülke ekonomisi ise petrol fiyatlarında dalgalanmalara göre şekil almaktadır. Dünyanın 38. büyük ihracatçısı olan ülke için; Çin, Hindistan, BAE, Suudi Arabistan ve Irak önemli ihraç pazarlarıdır.

Kuveyt'in mutfak kültürüne bakıldığında Türk mutfak kültürü ile benzerlikleri dikkat çekmektedir. Çay ve kahveye düşkünlükleri ve sofralarında eksik olmayan pirinç pilavıyla ülkemize benzemektedir. Kahvaltı kültüründe de ülkemizle aynı olan Kuveyt, tahini seven ve ithal eden bir ülke konumundadır. 

Türkiye'den tahin satın almak isteyen Kuveytli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326893_looking-to-import-tahini-to-kuwait?page=2 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir