Kuveytli firma şekerleme ürünleri bayiliği talep ediyor

Kuveytli şekerleme ürünleri ithalatçısı firma Türkiye’den uluslararası şekerleme ürünleri ithal etmek istediklerini ve bayilik almak istediklerini beyan etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kuveyt, petrole bağımlılığını azaltmak ve istihdamı artırmak amacıyla “Kuwait 2035 Vision” adı altında bir eylem planı hazırlamıştır. Plan Kuveyt’in bölgesel rolünü artırmayı ve ülkeyi bir ticaret ve finans merkezine dönüştürerek yatırımcıları ve özel sektörün ilgisini artırmayı hedeflemektedir. İnsani gelişme ve demokratik sistemin güçlendirilmesi planın diğer ayaklarını oluşturmaktadır.

Çoğu yabancı ürünün pazarlaması yerel acente ya da dağıtımcı kanalıyla yapılmaktadır. Komisyon ile çalışan temsilci ya da acenteler kişisel bağlantıyı korumak için yabancı ortakları ile beraber düzenli olarak müşterilerini ziyaret etmektedir.

Yerel pazarda rekabetçi olabilmek için Kuveyt’teki temel satış faktörleri; fiyat, kalite, etkili satış sonrası hizmet, ödeme koşulları, indirimler ve iş bağlantılarıdır. Fiyata bağlı talebin yönlendirdiği Kuveyt pazarında taksitli ödeme planları ve indirimler yaygın pazarlama teknikleridir.

Tüketim malları için Kuveyt’in Hala Febrayer (Hoş geldin Şubat)adlı yerel alışveriş festivali mevcuttur. Bu dönemde özel fiyatlar ve promosyon kampanyaları yaygın olup, otel ve diğer eğlence merkezleri müşterilerin ilgisini çekmek için fiyat indirimleri yapmaktadırlar. Bütün indirimler için Sanayi Ticaret Bakanlığı’ndan önceden onay alınması gerekmektedir.

Kuveytli şekerleme ürünleri ithalatçısı firma Türkiye’den uluslararası şekerleme ürünleri ithal etmek istediklerini ve bayilik almak istediklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I need the some websites to contact for candy products.
Our Company is Kuwait's leading importer and distributor of internationally branded confectionery.
Established in 1994 with a strategic vision of importing and distrubuting internationally branded confectionery across Kuwait market as well as Kingdom of Saudi Arabia.
The company has obtained a leading edge over market competitors by signing exclusive agency agreements for global brands
such as Milka Chocolate, Cadbury Ice cream, OREO and DAIM Ice cream and Tyrrell's chips.

https://turkishexporter.net/en/Leads/346485_confectionery-items-import-inquiry-from-kuwait

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir