Kuveytli firma temizlik ürünleri ithal edecek

Türkiye'den kişisel temizlik ürün ve ev temizlik kimyasalları ithal edecek olan Kuveytli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'den kişisel temizlik ürün ve ev temizlik kimyasalları ithal edecek olan Kuveytli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. 

Dünyada 110 yıllık geçmişe sahip olan temizlik sektörü, Avrupa' da 1900' lü yılların başında başlamıştır.

Dünya temizlik maddeleri ihracat ve ithalatında ilk sırada Almanya yer almakta olup, ülkenin ithalatındaki payımız  % 0,8’dir. İkinci sırada yer alan Çin' e pazar içindeki ülkemizin payı 

% 0,02 olarak gerçekleşmiştir. Çin’in sektördeki tedarikçileri Japonya, ABD, Almanya, Tayvan ve Malezya’dır. Üçüncü sırada yer alan Fransa’nın söz konusu sektördeki tedarikçileri ise Almanya, Belçika, İtalya, İngiltere ve İspanya’dır. 

Türkiye'den kişisel temizlik ürün ve ev temizlik kimyasalları ithal edecek olan Kuveytli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

 http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326808_agency-for-shaving-materials-requested-for-kuwait?page=2 

İlgili talep kurumsal oluşumlu ( vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi ) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u  arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir