Litvanya, Türkiye'den oto aksesuar ürünü almak istiyor

Litvanyalı müşteri otomobillere uygulanan seramik kaplama ürünleri, cam filmleri, koruyucular ve temizlik malzemeleri konusunda toptan ithalat yapmak istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Litvanyalı bir müşteri otomobillerin kaportalarına uygulanan seramik kaplama ürünleri, cam filmleri, koruyucu ve temizlik malzemeleri konusunda toptan ithalat yapmak istediklerini beyan etmiştir.

2004 yılında Litvanya’nın AB üyeliği ve Türkiye ile AB arasındaki gümrük birliğine dahil olması, ikili ticarette gümrük vergilerinin sıfırlanması, sahip olduğu yasal düzenlemeler, görece düşük üretim maliyetleri Litvanya’yı Türk yatırımcılar için cazip kılmaktadır.

Litvanya’da Türk ortaklı yaklaşık 50 firma faaliyet göstermektedir.

Litvanya’da bir yabancı firmanın yerli bir dağıtımcı, acente veya distribütör ile ilişkiyi düzenleyen herhangi bir yasal uygulama bulunmamaktadır. Uygulamalar tamamıyla karşılıklı yapılan sözleşmeye göre yürütülmektedir. Litvanya, AB’ne katıldıktan sonra, bu konuda da tamamıyla AB uygulamaları geçerlidir.

Pazardaki en yaygın uygulama sadece Litvanya için değil de tüm Baltık bölgesini (Letonya, Estonya, Litvanya) kapsayacak şekilde bir acente veya distribütör ile çalışmaktır.

Pazarda franchising uygulamalarının popülaritesi giderek artmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
I am looking for partners who are selling: NANO CERAMIC for Car body, windows/glass, textile, shoes, antifog
Please reply if you have..
Please attach wholesale pricelist with discounts.
Please attach MSDS papers, video and photos with proofs how your nano coating is working.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340981_nano-ceramic-coating-for-cars-required-in-lithuania

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir