Litvanya'dan oto yedek parça talebi

Litvanya’da çeşitli markalar için orijinal oto yedek parçaların ithalatını yapan firma tedarik konusunda düzenli çalışabileceği Türk firmalar arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Litvanya 2004 Mayıs’ında hem Nato hem de AB üyesi olmuştur. Litvanya AB ticaret politikalarını uygulamakta olup ithalatında “Ortak Gümrük Tarifesi” geçerlidir. Ülkede halen gümrük vergisi ve kota seviyeleri, gümrük vergilerinin askıya alınması, üçüncü ülkelere tanınan tercihli rejimler ve anti-damping vergi uygulamaları, yani tüm ticaret politikası tedbirleri AB seviyesinde kararlaştırılmaktadır.

AB üyeliğinin ardından Türkiye-AB gümrük birliğinin bir tarafı haline gelen Litvanya ile Türkiye arasında gümrük birliği kapsamında sanayi ürünlerinin ticaretinde gümrük vergisi alınmamaktadır. Tarım ürünleri için AB’nin Türk tarım ürünlerine uyguladığı tercihli vergi oranları uygulanmaktadır.

Litvanya’da çeşitli markalar için tamamen orijinal oto yedek parçaların ithalatı ve satışını yapmakta olan bir firma tedarik konusunda düzenli çalışabileceği Türk firmalar aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear sir or madam,
My name is Vaiva and i am writing in a name of company “**** Motors“ from Lithuania.
Let me introduce our company.
We were established ****Motors genuine auto parts Ltd in 2012 and operates by exporting genuine car parts in original boxes.
Our company deals with the strongest brands such as Volkswagen, Audi, Toyota, Nissan, Renault, BMW, Porsche and Mercedes-Benz.
We sell exactly genuine car parts from official dealers of each brand.
We would like to ask you, maybe You would be interested in partnership?
In case we find mutual interest, we can further discuss details on e-mails or we can come and make eye to eye talk.
Feel free to ask any questions that remain unanswered by email or by calling my own mobile directly

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/341774_genuine-car-parts-requested-for-lithuania-market

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir