Lübnan pazarı için solar jel aküler rağbet görüyor

Lübnan’da yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren bir firma özellikle deep cycle solar gel aküler konusunda Türkiye’den tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lübnan’a her yıl Körfez Arap ülkelerinden gelen çok sayıda turist modayı ve gelişen trendleri buradan takip etmektedir. Bu nedenle bir ürünün Lübnan’da markalaşması ve tanınması, diğer Ortadoğu pazarları açısından da önemli bir imajdır. Diğer taraftan Türkiye ile Lübnan arasında ticaret hacminin ilerleyen yıllarda daha da artabilecek bir potansiyele sahip olduğu değerlendirilmektedir.

Yatırım konusunda Lübnan Hükümetinin su arıtma, baraj ve yol projelerine öncelik verdiği gözlenmektedir. Lübnan’daki kalkınma ve imar projeleri çoğunlukla dış finansmanla gerçekleştirilmektedir. İhale şartları dış finansmanın kaynağına göre belirlenmekte, dış finansman sağlayan ülkenin şirketlerine öncelik verilmektedir. Türk müteahhitlik firmaları, Dünya Bankası ve İslam Kalkınma Bankası gibi kurumlarca finanse edilen projelere kolaylıkla katılabilirler. Bu iki kurumun gelişmelerinden firmalarımızın haberdar olmalarında fayda görülmektedir.

Lübnan pazarında Türk mallarına karşı yoğun bir ilginin ve kalite imajının bulunduğu tespit edilmekle birlikte, daha fazla tanıtım ve markalaşma faaliyetine ihtiyaç duyulduğu da bir gerçektir. Öte yandan Lübnan’da altyapı ve imar hizmetleri talebi bulunmaktadır. Türk firmalarının bu alanlardaki deneyimleri dikkate alındığında, özellikle müteahhitlik alanında çok sayıda işbirliği imkanı bulunduğu görülmektedir.

Lübnan’da yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren bir firma özellikle deep cycle solar gel aküler konusunda Türkiye’den tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs,
First of all, let us introduce ourselves ****** ENERGY SAL located in Beirut and specialized in Renewable Energy.
Please send for us by attachment document all the specifications and your very best lowest rate for each kind of
100Ah, 120Ah, 150Ah and 250Ah /12VDC Gel deep cycle free maintenance Solar batteries based on MOQ + 100 PCS and +300 PCS,
and each kind of 12V OPzV Tubular deep cycle solar batteries that you sell (in case you manufacture any)
since we got many orders for our local market in hand for and require your kind assistance.
Hoping your rates and batteries specs will be ‘interesting in order to place this ‘First Trial order with you
and start doing a ‘Long and ‘Regular Biz relationship with your very esteemed company accordingly.

http://turkishexporter.net/en/Leads/345828_solar-gel-batteries-quotation-needed-for-lebanon

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir