Lübnan, şeker ilavesiz jöle alacak

: Lübnanlı firma helal jelatin kullanılarak üretilmiş şeker ilavesiz jöle şekerleme ürünleri toptan ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lübnan’da hukuki altyapının ticaret ve yatırım açısından oldukça elverişli olması ve yabancıların faaliyetlerine ilişkin kısıtlamaların bulunmaması Lübnan’da iş yapmayı kolaylaştırıcı unsurlardır.

Lübnanlı alıcılar ve tüketiciler son derece bilinçli olup, uluslararası ticareti iyi bilmektedir. Pazarda etnik ve dinsel yapısı ile yakın tarihinin yarattığı alışkanlık ve bağlantılar nedeniyle Avrupa menşeli kalite ve marka güveni sağlamış ürünleri tüketme alışkanlığı yaygındır. Bunda I. Dünya Savaşı sonrasında uzun süre Fransız mandasında kalmış olmasının yanı sıra, liberal bir piyasa yapısı ile demokratik bir siyasal yapının olmasının da önemli etkisi bulunmaktadır. Bu noktada müşteri memnuniyeti ve ülke imajını ön plana çıkararak, ortaya çıkabilecek sorunlarla yakından ilgilenmek ve Türk mallarının kalitesi ve imajı ile ilgili bilgiler vererek tüketicilerin güvenini kazanmak son derece önemlidir. Türk malları için “Avrupa kalitesinde makul fiyat” imajı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Ayrıca Lübnan pazarı, son iki yılda yaşanan siyasi krizin olumsuz etkileri bir yana bırakıldığında, Orta Doğu Arap ülkeleri ve Afrika Pazar için bir çeşit vitrin işlevi gördüğü için, reklâm ve tanıtım faaliyetlerinin büyük etkisi bulunmaktadır. Lübnanlı firmalarla birebir temas ve görüşmelerde bulunulması da son derece avantajlıdır. Lübnan’daki ithalatçı gruplar, birden fazla ülke menşeli çok çeşitli marka ve ürünü pazarladıklarından, Türk mallarını satan Lübnanlı firmalarla kurulacak ilişkiler de önem taşımaktadır.

Lübnanlı bir firma helal jelatin kullanılarak üretilmiş şeker ilavesiz jöle şekerleme ürünleri toptan ithal etmek istediklerinden bahisle kendileri için fason olarak üretim yapabilecek firmalar aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
We are looking for a sugar-free gummy candy.
Must use halal gelatine, and preferably made by stevia or natural sweeteners. 
We can buy in bulk and package it in Lebanon or we can buy it packaged.
Our own brand must be on the packaging.
It is a trial order, we are looking for manufacturers that accept minimal orders.
Regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/344717_sugar-free-candies-import-to-lebanon

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir