Lübnan toptan kestane ithal etmek istiyor

Lübnanlı bir ithalatçı firma Türkiye’den toptan kestane satın almak istediklerini ve fiyat teklifi talep ettiklerini bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lübnanlı bir ithalatçı firma Türkiye’den toptan kestane satın almak istediklerini ve fiyat teklifi talep ettiklerini beyan etti.

Lübnanlı alıcılar ve tüketiciler son derece bilinçli olup, uluslararası ticareti iyi bilmektedir. Pazarda etnik ve dinsel yapısı ile yakın tarihinin yarattığı alışkanlık ve bağlantılar nedeniyle Avrupa menşeli kalite ve marka güveni sağlamış ürünleri tüketme alışkanlığı yaygındır. Bunda I. Dünya Savaşı sonrasında uzun süre Fransız mandasında kalmış olmasının yanı sıra, liberal bir piyasa yapısı ile demokratik bir siyasal yapının olmasının da önemli etkisi bulunmaktadır. Bu noktada müşteri memnuniyeti ve ülke imajını ön plana çıkararak, ortaya çıkabilecek sorunlarla yakından ilgilenmek ve Türk mallarının kalitesi ve imajı ile ilgili bilgiler vererek tüketicilerin güvenini kazanmak son derece önemlidir. Türk malları için “Avrupa kalitesinde makul fiyat” imajı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Lübnan’a mal ithalatında “münhasır temsilcilik (exclusive agency)” uygulamasının bulunması ve pazarın çok büyük olmaması nedeniyle, ithalatın çok büyük kısmını yüzlerce ürünün ithal hakkını elinde bulunduran büyük sermaye sahibi gruplar yapmaktadır. Başka bir deyişle Lübnan’da sanayi da pek fazla olmadığı için bir anlamda “ithalatçı holdingler” büyük bir etkinliğe sahiptir. Büyük şehirlerde başlıca süpermarketler bulunmakta olup, gıda ürünleri açısından da küçük market ve bakkallar başlıca dağıtım kanallarıdır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We ****** General Trading Co.
We are pleased to deal with you to buy large quantities of fresh chestnuts
Best regards
NOTE: Please send the price per ton

http://turkishexporter.net/en/Leads/342977_fresh-chestnut-wholesale-buy-inquiry-from-lebanon

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir