Lübnan'dan oyuncak ithal talebi

Türkiye‘denço cuk oyuncakları alımı gerçekleştirecek olan Lübnanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin genç bağlnüfusuna ı olarak, dinamik bir pazar payına sahip olan ve her geçen gün ekonomideki yer artan oyuncak sektörü, en çok çizgi film karakterleri ile bağlantılı ürünlerde talep görüyor.

Ebeveynler tarafından daha çok eğitici oyuncaklar tercih edilirken, kız çocukları için bebek ve kırtasiye ürünleri popülerliğini koruyor. Erkek çocuklar arabaları ve dinozorları seçiyor.

Çocuklara hediye olarak oyuncak alındığı özel günler, oyuncak perakendecileri için büyük önem arz ediyor. Özel günleri en iyi şekilde değerlendirmek oyuncak mağazaları açısından olumlu seyir oluşturuyor. 

Türkiye‘de oyuncak sektörünün yüzde 70'ini ulusal şirketler, yüzde 30'unu yabancı şirketler oluşturuyor. Oyuncak satışlarının yüzde 5' i ise internet üzerinden satışla gerçekleşiyor.

2005 yılından itibaren Türkiye‘de CE standartlarına göre imal edilen oyuncaklar, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından kontrol ediliyor. İthal edilen oyuncaklar da yine T.C. Sağlık Bakanlığı kontrollerinden geçiriliyor.

Çocukların eğitimi ve gelişimi için büyük öneme sahip olan oyuncaklar aynı zamanda kültürel değerlerin sürdürülebilirliğinde büyük rol üstleniyor.

Türkiye‘den çocuk oyuncakları alımı gerçekleştirecek olan Lübnanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/325143_pre-school-educational-toys-requested-in-lebanon 

Bu konularda ilginizi çekebilir