Lübnan’da villalar için hazır mutfak talep ediliyor

Lübnan’da inşası devam etmekte olan villa toplu konut projesinde kullanılmak üzere hazır mutfak ve mutfak aletleri için tedarikçilerden fiyat bekliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2015 yılında Lübnan’a olan ihracatımızda birinci sırada 43 milyon dolar ile mücevherci eşyası, ikinci sırada 34 milyon dolarla ekmek ve pastacılık ürünleri ve üçüncü sırada 32 milyon dolarla binek otomobiller bulunmaktadır. Lübnan’a olan ihracatımızda diğer önem arz eden ürünler bisküviler, deniz ürünleri, demir ve çelik inşaat malzemeleri, kabuklu meyveler, çikolatalı ürünler ve hazır giyim ürünleridir.

Lübnan ekonomisinde inşaat ve gayrimenkul satışları önemli bir gelir kaynağı olarak değerlendirilmektedir. Özellikle zengin Körfez Arap ülkeleri vatandaşlarına Lübnan’da gayrimenkul edinme konusunda sağlanan kolaylıklar, Lübnan’a önemli bir nakit sermaye akışının oluşmasını sağlarken, bankacılık sektörünün gelişmiş olması ve sektördeki gizlilik ilkesi yabancı sermaye yatırımını ve girişini ayrıca teşvik edici bir unsur olmaktadır.

Ülkedeki kalifiye işgücü ve müteşebbis kabiliyetinin yüksek olmasının getirdiği dinamizm, Lübnanlıların Beyrut’ta konuşlanıp dünya çapında ticaret yapmalarını, Türkiye’den alıp Körfez ülkelerine, Çin’den alıp Afrika ülkelerine satmalarını sağlayan bir (transit) yapı oluşturmuştur. Bu yapı ve dinamizmi besleyen önemli bir unsur ise, ülke ekonomisinin liberal ve açık piyasa özelliğidir.

Lübnan’da inşası devam etmekte olan bir villa toplu konut projesinde kullanılmak üzere hazır mutfak ve mutrak aletleri için tedarikçilerden fiyat teklifleri talep edilmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are preparing a meeting with a main contractor who is constructing a large villa complex
and are looking for a supplier to provide residential kitchens & kitchen appliances.

http://turkishexporter.net/en/Leads/346804_kitchen-appliances-to-provide-to-a-project-in-lebanon

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir