Lübnan'dan ısı izolasyon malzemeleri talebi

Lübnanlı toptancı firma Türkiye’den ısı izolasyon malzemeleri ithal etmek istediğini beyan etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lübnan’da mukim 28 yıldır izolasyon malzemeleri toptancısı bir firma Türkiye’den ısı izolasyon malzemeleri ithal etmek istediklerini ve tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Lübnan pazarında Türk mallarına karşı yoğun bir ilginin ve kalite imajının bulunduğu tespit edilmekle birlikte, daha fazla tanıtım ve markalaşma faaliyetine ihtiyaç duyulduğu da bir gerçektir. Öte yandan Lübnan’da altyapı ve imar hizmetleri talebi bulunmaktadır. Türk firmalarının bu alanlardaki deneyimleri dikkate alındığında, özellikle müteahhitlik alanında çok sayıda işbirliği imkanı bulunduğu görülmektedir.

Bu çerçevede, Lübnan pazarına yönelik ihracatımızın ve ticari ilişkilerimizin geliştirilmesi amacıyla önem ve potansiyel taşıyan başlıca sektörler şöyledir; hazır giyim, ev tekstili, beyaz eşya, gıda, tarım makinaları ve ekipmanları, kozmetik, ilaç ve müteahhitlik sektörü (inşaat ve yapı malzemeleri dahil).

Lübnanlı tüketicilerin tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinden etkilendiği ve “büyük ülke”, “kaliteli ürün” ve satış sonrası hizmet gibi imajları önemsediği dikkate alınmalıdır. Dolayısıyla, Türk Malı İmajını Güçlendirme Stratejisi kapsamında özellikle marka ürün sahibi Türk firmalarının Lübnan’da doğrudan pazarlama ve tanıtım (reklam) faaliyetlerinde bulunmaları, Lübnan’da Türk markalarının tanınmasına ve bu etkinin Körfez Arap Bölgesine yayılmasına katkı sağlayacaktır. Ayrıca yaratılan bu imajın kalıcılığının sağlanması da önemli bir husustur.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
I hope that this email finds you in good health,
Our company ***** Co has been into the insulation business for almost 28 years in Lebanon.
we are agents of Saudi Rock Wool as well as of GlassRock brands,
we also deal with Fiber Glass, Extruded Polystyrene, Ceramic Fiber products, Wood Wool
and a lot more along with their accessories of stick pins, adhesive thermal glue and plastic pins.
so I would like you to send me an e-catalog along with a price list of the items you sell that might be of interest to me
so that i would review and study them and hopefully we would open a new business line with a company that seems to have a good quality product such as yourself.
Thank you for your time and hopefully we will do business soon.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/342079_thermal-insulation-materials-requested-for-lebanon-market

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir