Lübnanlı su üreticisi BOPP şişe etiketi satın alacak

Lübnanlı bir firma farklı şişe tipleri için BOPP etiketlerin temini konusunda Türk tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lübnan’da su şişeleme faaliyetlerine başlayacak olan bir firma 330, 500, 1500 ve 2000 ml farklı şişe tipleri için BOPP etiketlerin temini konusunda düzenli olarak çalışabilecekleri Türk tedarikçiler aramaktadır.

Lübnan, liberal dış ticaret politikası ve serbest piyasa sistemine sahiptir. Lübnan’da üretilmekte olan mallara rakip olabilecek ürünlerin ithalatında alınan gümrük vergisi oranları ise %25 oranında azaltılarak %70–100 seviyesinde tutulmuştur.

Bu çerçevede, Lübnan’da üretilmeyen hammadde ve yarı mamuller (bilgisayar, yazılım ve donanım) ithalatında gümrük vergisi sıfırlanırken, yerel üretimi olan tavuk, yoğurt, peynir, bal, sebze-meyve gibi tarımsal ürünler için %70 oranında gümrük vergisi belirlenmiştir. Hazır giyim, kozmetik ve parfüm içinse gümrük vergisi oranı %15’tir.

Bu oranların yanısıra Lübnan’da ithalat için değişik Bakanlıklar tarafından uygulanan yasaklama, kısıtlama, lisans ve müsaade şeklinde yaklaşık 30 tür tarife dışı engel bulunmaktadır. Ülkeye 5 yaşından eski arabaların, bazı kimyasalların ve zehirli atıkların ithalatı ise yasaktır.

Lübnan maliye sistemindeki başlıca iç vergi uygulamaları ve oranları şöyledir; gelir vergisi (gerçek kişiler için %4-21), kurumlar vergisi (%15), emlak vergisi (%0-14), KDV (%10). Ayrıca, çalışanlar için sosyal güvenlik pirim kesintileri (işveren payı: % 21,5, çalışan payı: %2) yapılmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir/Madam,
We are in the process of starting mineral water bottling plant in Lebanon.
We are at the moment in the process of sourcing out the BOPP labels for our bottles.
The labels type to be used is of BOPP.
Our production bottles diameter are:
• 330 mL bottle size with bottle diameter 4 cm
• 500 mL bottle size with bottle diameter 6 cm
• 1.5 L bottle size with bottle diameter 9 cm
• 2 L bottle size with bottle diameter 11 cm
For this, I appreciate to send me your catalogues, the expected minimum order and references in Lebanon if you have any.
If you need any other information please let me know.
Thank you

http://turkishexporter.net/en/Leads/344441_bopp-labels-quotation-required-from-lebanon

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir