Macaristan bebek giysileri ithal edecek

Macaristan'da bebek giysileri üretimi yapan firma, Türkiye'den üretiminde kullanmak üzere organik sertifikalı pamuklu ve bambu kumaşlar ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye dünyanın önemli pamuk üreticilerinden biri olması sebebiyle, bebek giyim ticaretinin temelini oluşturan pamuktan örme ve örülmemiş bebek eşyaları ve aksesuarları üretiminde doğal bir rekabet avantajına sahiptir. Sektörün esnek üretim yapısı sayesinde değişen ihtiyaçlara rahatlıkla uyum sağlanabilmektedir. Son yıllarda sağlığa zarar vermeyen maddelerden ve organik pamuktan üretilmiş bebek giyim eşyalarının üretimi de artmaktadır.

Türkiye' nin ihracat değerlerine bakıldığında bebek giyimde en çok ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke Irak'tır. Diğer ülkeler ise sırasıyla; İspanya, Almanya, İngiltere ve Libya izlemektedir.

Macaristan' da bebek giyisileri üretimi yapan firma, Türkiye'den üretiminde kullanmak üzere organik sertifikalı pamuklu ve bambu kumaşlar ithal edecektir. Tedarikçilerle iletişime geçmek isteyen firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/330244_organic-fabric-for-baby-clothes-request-from-hungary 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir