Malezyalı toptancı kamyon poryaları ithal edecek

Malezyalı toptancı Türkiye’den Volvo, Scania ve MAN kamyonlar için porya ithal etmek istediklerini beyanla tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Malezyalı bir toptancı Türkiye’den Volvo, Scania ve MAN kamyonlar için porya ithal etmek istediklerini beyanla tedarikçiler aramaktadır.

Malezya’nın en büyük 5 dış ticaret partneri Çin, Singapur, ABD, Japonya, Tayland olup, 2012 yılında toplam ticaretin %52.1’i bu ülkeler ile yapılmıştır. Diğer taraftan, Malezya’nınAsya’daki en büyük partnerleri Çin, Singapur, Japonya, Tayland ve Hindistan olup, Malezya’nın dış ticaretinin %71.7’si Asya ülkeleri ile gerçekleştirilmektedir.

Hali hazırda istihdam edilen işgücünün sadece %28 lik bölümü kalifiyeli işgücünü oluşturmaktadır. Program ile 2015 yılında bu oranın %33 e, 2020 yılında ise %50 seviyesine kadar çıkarılması hedeflenmektedir.

Bu bağlamda, büyümeyi sürekli kılmanın yanı sıra verimliliği, rekabetçi ve yenilikçiliği destekleyecek bir iş ortamının yaratılması için gerekli alt yapının yaratılması, katma değeri yüksek ürün ve hizmetlerin üretimi ile ortaya çıkan refahın sosyal adalete uygun bir şekilde topluma yansıtılmasını amaçlayan 10 uncu Kalkınma Planı teması; “Ekonomik Refah ve Sosyal Adalete Doğru” olarak belirlenmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs, Greetings to you.
We are an established distributor of Volvo, Scania and Man parts in Malaysia,
we are very keen on the above products.
Hope we can establish business cooperations.
Look forward to hearing from you.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337249_truck-axle-hub-parts-import-inquiry-from-malaysia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir