Meksika kuru inciri Türkiye'den ithal edecek

Meksika'dan talep ileten firma, Türkiye'den kuru incir satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gıda ürünlerini kurutmak; içerilerinde bulunan suyun kaybedilmesinin sağlanıp, bozulmayı gerçekleştiren küçük canlıların faaliyet gösteremeyecek duruma getirilmesidir.Sağlıklı beslenmenin öneminin arttığı son yıllarda birçok diyetisyen, doktor ve sağlıklı beslenme uzmanı, özellikle kuru meyvelerin ara öğünlerde tüketilmesini tavsiye etmektedir. Bu tavsiyelerin de etkisiyle özellikle kuru meyve tüketiminde bir artış yaşandığı görülmektedir. 

Endüstriyel olarak sebze-meyve kurutma işlemi ise güneş ile değil, endüstriyel ortamlarda kurutulmasıyla gerçekleştirilmektedir. 

Türkiye' nin geleneksel ihraç ürünleri arasında yer alan kuru meyve sektörü, Avrupa için büyük önem arz etmektedir. Dünya' da kuru meyve üretim ve ticaretinde Türkiye, ilk sırada yer almaktadır. 

Meksika'dan talep ileten firma, Türkiye'den kuru incir satın alacaktır. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326468_request-dry-figs-to-import-to-mexico 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir