Mısır ambalaj ithal edecek

Mısır’da ambalaj ve matbaa malzemeleri toptancısı firma Türkiye’den özellikle gıda muhafazasına yönelik her çeşit plastik ve kağıt ambalaj malzemeleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya ambalaj sanayi pazarı 820 milyar dolar büyüklüğündedir ve sektörde yıllık ortalama yüzde 3 oranında büyüme gerçekleşmektedir. Pazarın yüzde 41’ini plastik ambalaj, yüzde 31’ini kağıt-karton ambalaj, yüzde 15’ini metal ambalaj, yüzde 7’sini cam ambalaj oluşturmaktadır. Türkiye' de kağıt, karton ve oluklu mukavva ürünleri, ambalaj sanayinin önemli sektörlerden biri haline gelmiştir ve ambalaj sanayindeki üretimin yüzde 39’u bu sektöre aittir. Kağıt, karton ve oluklu mukavva ürünleri sektörünün toplam üretimi 2,1 milyon tonun üzerindedir. 

Dünyanın en büyük ambalaj ihracatçı ve ithalatçı ülkeleri Almanya, ABD, Çin, Japonya ve İtalya’dır. 

Mısır’da ambalaj ve matbaa malzemeleri toptancısı firma Türkiye’den özellikle gıda muhafazasına yönelik her çeşit plastik ve kağıt ambalaj malzemeleri ithal etmek istediğini bildirmiştir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/332936_printing-and-packaging-materials-agency-request-for-egypt 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir