Mısır’da spor ayakkabılarında Türk hammaddesi kullanılacak

Mısır’da spor ayakkabıları üretimi yapan bir firma, Türkiye’den taban, astar, saya, bağcık gibi her türlü bileşen malzemeleri ithal etmek istediklerini beyan ederek tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mısır'da nüfusun % 95’i yüzölçümünün % 5’inde yaşamaktadır. Büyük Kahire idari biriminde toplam nüfusun % 25’i yaşamaktadır. Bu yığılma dağıtımı ve perakendecilere erişimi kolaylaştırmaktadır. Mısırlı tüketiciler ülkelerinin dışa açılması ve TV, internet, turizm gibi açılımlar sayesinde diğer ülkelerde üretilen ve tüketilen ürünlerden, hizmetlerden ve yaşam tarzlarından haberdar olmaya başlamıştır. Ülkenin iç pazarı genel ekonomi ve ticaret, özelleştirme, dış ticaret, gümrüklerde aşamalı liberalleşmeyi getiren yasal düzenlemeler ve COMESSA, GAFTA, AB Ortaklık Anlaşması ve ABD ile QIZ Anlaşması gibi oluşumlarla birlikte yabancı firmaların rekabetine açılmaktadır. Bu hareketlilik son kullanıcı olarak Mısırlı tüketicilerin gıda ve dayanıklı tüketim ürünlerinde çok sayıda ürün alternatifi ile karşılaşmalarını sağlamakta, tüketici zevklerinde ve kullanım alışkanlıklarında önemli değişimlere neden olmaktadır.

Tüketiciler genellikle gelirlerini gıdaya harcamaktadır. İkinci harcama kalemi taşımacılıktır. Son yıllarda tüketici kredileri verilmesiyle araba sahibi olanların sayısı hızla artmıştır. Ancak Mısır’da trafik çok büyük bir problemdir. Haberleşme harcamaları da yüksektir ve mobil telefon kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır.

Mısır’da spor ayakkabıları üretimi yapan bir firma Türkiye’den taban, astar, saya, bağcık vb her türlü bileşen malzemeleri ithal etmek istediklerini beyanla tedarikçiler aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello
We looking for sport and casual shoes semi parts for our assembly line in Egypt like outsole, uppers, lacs, insole
and access for sport and casual shoes
Please send us your new styles with your best offer prices for long term business to my direct mail
or add me on what's app or wechat for easy connection
I wait your good news
Best regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339388_sport-shoes-semi-parts-import-to-egypt

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir