Morityus dondurulmuş deniz ürünleri ithal edecek

Türkiye'den dondurulmuş deniz ürünleri ithal edecek olan Morityuslu firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dondurulmuş gıda sektörünün geçmişi ¸ülkemiz açısından oldukça yenidir. Son yirmi yıldır sektör ekonomide yer almış olmasına rağmen yurtiçi piyasaya girmesi ve iç tüketimin artması özellikle son beş yılda gerçekleşmiştir. Bu oluşumda, kentleşmenin getirdiği hızlı yaşamın, dondurulmuş gıdalar konusunda halkın daha bilinçli olmasının ve kadınların iş dünyasındaki rolünün artması önemli etkenler olarak göze çarpmaktadır. Ancak iç tüketim istenilen düzeye erişmemiş olup halen¸üretimin büyük kısmı ihracata aktarılmaktadır. 

Ülkemizde yirmi yıllık bir geçmişi olan dondurulmuş gıda sektörünün karakteristik özelliği ihracata dayalı bir sektör olmasıdır. Yurtdışı talebi giderek artmakta olan sektörde yıllık ortalama büyüme hızının yüzde 25 civarında olduğu tahmin edilmesine rağmen iç tüketim oldukça düşüktür. 

Türkiye'den dondurulmuş deniz ürünleri ithal edecek olan Morityuslu firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/333075_frozen-seafoods-required-to-import-to-mauritius 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir