Morityus, Türkiye’den traverten satın alacak

Morityuslu bir firma Türkiye’den düzenli olarak traverten ithal etmek istediklerini beyan etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mauritius nüfus ve ekonomik performans verileri birlikte düşünüldüğünde birçok Afrika ülkesine göre imrenilecek bir ekonomik performans gözlenmektedir. Büyüme oranındaki kararlılık, küresel krizden sakınım kabiliyeti ve son yıllardaki liberalleşme yönetimindeki başarılı uygulamalar uzun vadede adanın önemli bir ticaret merkezine dönüşebilecek potansiyele ve ekonomik dinamiklere sahip olduğunun sinyallerini vermektedir.

Gelişen sanayi, finans ve turizm sektörleriyle; düşük gelirli tarım ekonomisinden orta gelirli çeşitlenmiş bir ekonomiye geçiş yaşanmıştır.

Doğrudan yabancı yatırımlar (çoğunluğu Fransa ve İngiltere’den) genel olarak turizm sektörüne gitmekte ve bunu gayrimenkul ve finansal hizmetler sektörü izlemektedir. Daha fazla hizmet sektörü odaklı ekonomiye geçebilmek için altyapı ve eğitim alanlarında ciddi yatırımlar gerekmekte, önümüzdeki dönemde kamu sektörüne verilen kredilerin artacağı tahmin edilmektedir.

Morityuslu bir firma Türkiye’den düzenli olarak traverten ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We would like to buy regularly French pattern x1.2cm.
Please quote for Honed & Filled as well as Tumbled.
Colour: whatever is on promotion.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340912_travertine-regularly-buy-inquiry-from-mauritius

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir