Ortopedik ayakkabı imalatı için köpük talep ediyor

Kamboçyalı ortopedik ayakkabı üreticisi firma sandal imalatında kullanılmak üzere köpük malzeme ithal etmek istediğini ve fiyat teklifi talep ettiğini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kamboçyalı ortopedik ayakkabı üreticisi bir firma sandal imalatında kullanılmak üzere köpük malzeme ithal etmek istediğini ve fiyat teklifi talep ettiğini beyan etmiştir.

Kamboçya ile ülkemiz arasındaki ticaret hacmi neredeyse her sene artmıştır. İki ülke arasındaki ticaret hacmi 2014 yılında 2013 yılına göre % 42,6 oranında artmıştır.
Ülkemizin Kamboçya’ya ihracatındaki başlıca ürünler petrol yağları ve bitümenli minerallerden elde edilen yağlar, pamuklu mensucat, yolcu taşımaya mahsus taşıtlar ve cam eşyadır.
Kamboçya’nın ihracatı tekstil ürünlerine dayanmaktadır ve bu yapı ülkemize gerçekleştirdiği ihracatta da devam etmektedir.

Kamboçya’nın dış ticaret hacmi 1999’da ASEAN ve 2004’te DTÖ’ye üye olmasıyla birlikte her yıl artmıştır. ITC Trademap verilerine göre ülke dış ticarette fazla veren bir ülke konumundadır. Ancak ülke ihracatı ithalata bağımlı olduğu için ihracatla birlikte ithalat da artmaktadır.

Kamboçya’nın ihraç ettiği ürünlere bakılacak olursa, ülkenin tekstil ve konfeksiyon ihracatının toplam ihracat içindeki payının oldukça yüksek olduğu görülmektedir.
Kamboçya’nın ithalata bağımlı üretim yapısını yansıtır biçimde, ihracatında en önemli sektör olan tekstil ve konfeksiyon üretiminde kullanılmak üzere hammadde ithalatı önde gelmektedir.

Kamboçya’nın ihracatına ülkeler açısından bakılacak olursa, ABD ve AB üyesi ülkelere gerçekleştirilen ihracat, toplam ihracatın yaklaşık olarak yarısını oluşturmaktadır. Bunu yanında bir diğer önemli ihracat noktası da Hong Kong’dur. Hong Kong’a gerçekleştirilen ihracatın toplam ihracata oranı yaklaşık olarak %25’tir.

Kamboçya’nın ithalatında ASEAN ülkeleri ve diğer Asya ülkeleri ağırlıklı yer tutmaktadır. Kamboçya toplam ithalatının %34’ünü ASEAN üyesi ülkelerden gerçekleştirmektedir. Büyük Çin’den gerçekleştirilen ithalat ise toplam ithalatın % 46’sını oluşturmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
we manufacture foot orthotics in phnom penh cambodia.
we want to buy foam from you for sandal making.
please let us know about options / prices thank you.

http://turkishexporter.net/en/Leads/344630_cambodia-want-to-buy-foam-for-sandal-making

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir