Özbekistan otellerine Türk malı örtüler

Özbekistanlı firma,Türkiye’den otel masa örtüleri ithal etmek istediklerini, tedarikçilerle iletişime geçmek istediğini bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ev tekstili kategorisinde değerlendirilen otel tekstilinde gerek üreticiler gerekse otelciler dünyadaki ve Türkiye’deki trendleri yakından takip ediyorlar. Otelin türüne ve konseptine göre tasarlanan otel tekstilinde, modern ve sade tasarımların yanı sıra organik, sağlıklı ve doğal ürünler tercih ediliyor. Sık kullanılan tekstil ürünlerinde dayanıklılık ve kullanım pratikliği de önem kazanıyor. Renk ve desenlerin harmanlandığı tasarımlar da ilgi görürken, yerli ve yabancı zincirlerin markalarını ve prestijlerini yansıtan kurumsal logolar veya desenler de büyük ilgi görüyor. Bu detaylar ise otel kimliğini oluşturmada akılda kalması nedeniyle tercih sebebi oluyor. Otel ve restoranlarda kullanılan tekstil ürünlerinin geç tutuşur, leke tutmaz, terletmeyen ve anti bakteriyel olması önem kazanıyor. Yine uygun fiyat ve kaliteli ürün ise tercih nedeni oluyor. 

Ürün çeşitliliği anlamında zengin olan otel tekstili, yoğun kullanımı nedeniyle de otellerde en sık değiştirilen, ekleme yapılan ürün grupları arasında yer alıyor.

Özbekistanlı firma,Türkiye’den otel masa örtüleri ithal etmek istediklerini, tedarikçilerle iletişime geçmek istediğini bildirmiştir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/332485_hotel-tableclothes-import-request-from-uzbekistan 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir