Pakistan firması transit ticaret için iplik talep ediyor

Pakistanlı bir firma İspanya’daki bir müşterileri için aylık 3x40 ft konteyner bazında iplik satın almayı planladıklarını ve fiyat teklifi talep ettiklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Pakistanlı bir firma İspanya’daki bir müşterileri için aylık 3x40 ft konteyner bazında open end Ne30/1 iplik satın almayı planladıklarını ve fiyat teklifi talep ettiklerini beyan etmiştir.

Pakistan’ın ekonomik gelişiminde tarım sektörünün büyük payı vardır. Ülkede gayri safi yurt içi hasılanın yaklaşık %20’sini tarım sektörü oluşturmaktadır. Başlıca tarım ürünleri; pamuk, buğday, pirinç, şeker kamışı ve mısırdır.

Pakistan’ın endüstriyel büyümesinde tekstil sektörü ağırlıklı rolü üstlenmektedir. Pek çok tüketim malı açısından kendi kendine yeterli olan Pakistan’da pamuk ve yün dokumacılığı, hazır giyim sanayi, deri ve deri mamulleri, çimento, sağlık ürünleri ve şeker, meşrubat gibi işlem görmüş gıda maddeleri Pakistan’ın temel endüstri malları arasında yer almaktadır. Ayrıca kimyasal madde üretimi de ülkede önemli bir gelişme göstermiştir.

Pakistan hükümetinin ekonomik istikrarı yakalama çabaları uluslararası piyasalardaki kriz ortamı ve bazı iç faktörler nedeniyle zorlukla yürümektedir. Bunun yanında IMF ile yapılan anlaşma neticesinde Pakistan Hükümetinin ve Pakistan Merkez Bankasının ekonomi politikalarındaki tek karar merci olma durumu ortadan kalkmıştır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
Our buyer is interested in yarn Ne 30/1 Open End 100% Cotton yarn waxed for knitting
Quantity   : 2~3 x40’C every month
Packing    : Yarn on pallets with elastic film for fast & easy unload.
Terms      : CIF Barcelona Or FOB Mersin C3% L/C 120days after shipment date .

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340987_open-end-yarn-purchasing-inquiry-rfq-from-pakistan

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir