Paraguay’dan hazır giyim talebi

Paraguaylı bir müşteri Türkiye’den hem sezon hem sezon sonu hazır giyim ürünleriyle ilgilendiğini belirtmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Paraguaylı bir müşteri daha önce Türkiye’den hazır giyim konusunda 2 kere alım tecrübesi olduğunu ve Çinli tedarikçilerden ziyade Türkiye’yi tercih ettiğinden bahisle, hem sezon hem sezon sonu ürünlerle ilgilendiğini ve tedarikçilerden teklifler beklediğini beyan etmiştir.

Paraguay’da GSYİH’nin dörtte birini oluşturan tarım kesimindeki büyümenin 2015 yılında yüzde 5 olması beklenmektedir.. Halkın başlıca geçim kaynağı olan tarım sektörü toplam çalışan nüfusun üçte birini istihdam etmektedir. Ülkede üretilen tarım ürünleri kapsamında pamuk, soya fasulyesi, mısır, buğday, tütün, çeşitli meyve ve sebzeler, et ve süt ürünleri ile kereste önemli bir yer tutmaktadır. Paraguay, dünyanın en büyük dördüncü soya ihracatçısı konumundadır.

İhracatımız 2015 yılında bir önceki yıla kıyasla %45,5 azalış göstererek 17,2 milyon ABD Dolar, İthalatımız ise %61,0 azalış ile 140,3 milyon ABD Dolar olarak gerçekleşmiştir.

2015 yılında Paraguay’a olan ihracatımızda; demir/çelik ürünleri, traktör, elektrikli cihazlar, karayolu taşıtları için aksam, parka ve aksesuarlar, çeşitli makine ve cihazlar ile pamuklu mensucat ilk sıralarda yer almaktadır.

2015 yılında Paraguay’dan ithal edilen ürünler arasında soya ürünleri %99 pay ile yine ilk sırada yer almıştır. Odun kömürü, yağlı tohumlar, Paraguay çayı(mate), ham deri ise bu ülkeden ithal ettiğimiz diğer başlıca ürün gruplarıdır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear All
I bought various times from a factory in contaier load.
It was a very nice experience due to there honesty and beautiful garments
Wish to put aside China as my manufacture and change to Turkey .
I am interested in 2 areas. fresh production and off season goods
As my market is opposite your market in weather i can buy whats end season your side etc
Kindly advice as i iwll be in Istabul in Jan 2 nd to 8 hth Jan 17

http://turkishexporter.net/en/Leads/342672_buying-ready-made-garments-inquiry-from-paraguay

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir