Polonya'dan laden çiçeği talebi

Türkiye'den laden çiçeği kurusu ithal etmek isteyen firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Polonya GSYİH’nin yüzde 4’ü tarım sektörü tarafından oluşturulmaktadır. İşgücünün yüzde 15’i tarım kesiminde istihdam edilmektedir. Ortalama tarımsal işletme büyüklüğü 8,2 hektardır. Aile işletmelerinin 1/3’ü kendi ihtiyaçları için üretim yapmaktadır.

Polonya, Rusya ve Ukrayna hariç tutulduğunda tarımsal alan büyüklüğü açısından Avrupa’nın 3. büyük ülkesidir. Toplam tarım arazisi büyüklüğü 18,4 milyon hektar olup, ülke yüzölçümünün yüzde 61’ini oluşturmaktadır. 

Polonya bazı tarımsal ürünlerin üretiminde Avrupa ve dünyada önemli üretici konumundadır. Elma üretiminde Avrupa’da birinci; üzüm, çavdar, ahududu üretiminde Avrupa ve dünyada ikinci sırada yer almaktadır. Diğer taraftan, patates, çilek, soğan, şeker pancarı, buğday, süt, domuz eti üretiminde Avrupa’da ve dünyada ilk on sırada yer almaktadır.

Türkiye'den laden çiçeği kurusu ithal etmek isteyen firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334780_cistus-incanus-flower-purchase-request-from-poland 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir