Portekizli firma erkek giyim ve aksesuarlarıyla ilgileniyor

Portekizli bir firma erkek takım elbise, gömlek, kravat ve ayakkabıları konusunda katalog ve fiyat bilgisi alabileceği Türk firmalardan teklifler beklemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Portekizli bir firma erkek takım elbise, gömlek, kravat ve ayakkabıları konusunda katalog ve fiyat bilgisi alabileceği Türk firmalardan teklifler beklemektedir.

Portekiz ekonomisinin büyümesi temel olarak iç talebe (2016 yılında %1,4 artış ve 2017 yılında %2 artış), mal ve hizmet ihracatının artışına (2016 yılında %2,2 artış ve 2017 yılında %5,1 artış), mal ve hizmet sektörlerine özellikle turizme dayanmaktadır. Gayrisafi sabit sermaye oluşumu 2016 yılında %0,7, 2017 yılında ise %4,5 büyümesi öngörülmektedir.

Portekiz göreceli olarak küçük bir ülke olduğu için satış kanallarının çoğu tüm ülkeyi kapsamaktadır. Dağıtım merkezleri Porto ve Lizbon’da yoğunlaşmakla birlikte, büyük ithalatçı ve toptancıların çoğunun satış ofisleri ve/veya acenteleri diğer şehir ve kasabalarda Madeira ve Azorlar dahil faaliyet göstermektedir.

Portekiz'de, modern satış teknikleriyle, geleneksel uygulamalar bir arada kullanılmaktadır. Modern satış tekniklerini genel olarak kabul edilen ve etkili tekniklerdir. Ancak geleneksel değerlere saygı da devam etmektedir.

Hipermarketlerden ve alış veriş merkezlerinden doğrudan satışlar yaygındır. Tüketim malları için satışta belirleyici faktörler; fiyat, kalite, marka veya ürünün yenilikçi özellikleri olabilmektedir. Bununla beraber, kurumsal alıcı kalite ve fiyat konusunda oldukça bilinçlidir. İhalelerde fiyat ön planda gelmekte, kalite ise ikinci planda kalmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir´s
Would like to receive catalogues and quotations of good manufacturers and suppliers of suits, ties, shoes and shirts.
Hope to get your comments
With best Regards

https://turkishexporter.net/en/Leads/348779_mens-shirts-quotation-request-from-portugal

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir