Portekizli toptancı alüminyum profil ithal edecek

Portekizli bir firma Türkiye’den endüstriyel kullanıma yönelik alüminyum profiller ithal edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Portekiz 1986 yılında Avrupa Topluluğu’na katılmasıyla giderek artan bir şekilde hizmet sektörü odaklı hale gelmiştir. 1960 yılında tarım, ormancılık ve balıkçılık GSYİH’nin %24’ünü oluştururken, 2015 yılında sadece %2,4’ünü oluşturmuştur. Sektör toplam işgücünün %7,5’ini istihdam etmektedir. Sanayi, inşaat, enerji ve su sektörleri GSYİH’nin %21,9’unu oluşturmakta ve işgücünün %24,5’ini barındırmaktadır. Hizmet sektörü ise GSYİH’nin %75,8’ini ve işgücünün %68,1’ini oluşturmaktadır.

Portekiz ekonomisinin büyümesi temel olarak iç talebe (2016 yılında %1,4 artış ve 2017 yılında %2 artış), mal ve hizmet ihracatının artışına (2016 yılında %2,2 artış ve 2017 yılında %5,1 artış), mal ve hizmet sektörlerine özellikle turizme dayanmaktadır. Gayrisafi sabit sermaye oluşumu 2016 yılında %0,7, 2017 yılında ise %4,5 büyümesi öngörülmektedir. Portekiz Merkez Bankası tahminlere göre GSYİH içindeki ihracat hacmi önümüzdeki yıllarda artacak ve 2018 yılında %42 pay alacaktır (2015 yılında %40 pay).

Portekiz göreceli olarak küçük bir ülke olduğu için satış kanallarının çoğu tüm ülkeyi kapsamaktadır. Dağıtım merkezleri Porto ve Lizbon’da yoğunlaşmakla birlikte, büyük ithalatçı ve toptancıların çoğunun satış ofisleri ve/veya acenteleri diğer şehir ve kasabalarda Madeira ve Azorlar dahil faaliyet göstermektedir.

Portekizli endüstriyel ürünler toptancısı bir firma Türkiye’den endüstriyel kullanıma yönelik ve duruma göre özel tasarımlı alüminyum profiller ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Industrial Aluminium Profiles similar/equivalent
We are a Portuguese distribution company.
Can you please send me by email a catalogue for Industrial Aluminium Profiles similar/equivalent to Bosch Rexroth ?
I need it to send you a request of material. Thank you in advance.

https://turkishexporter.net/en/Leads/349469_industrial-aluminium-profiles-import-to-portugal

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir