Reklamcılık malzemelerine Sierra Leone ilgisi

Sierra Leoneli bir müşteri LED reklam panoları, kayar reklam panoları, kabartma harfler vb tanıtım ürünleriyle ilgilendiklerini belirterek tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sierra Leone İngiliz sömürgeciliğinden sonra 1961'de bağımsız hale geldi. Ancak ülke 1990'lardan 2002'ye kadar yıkıcı bir iç savaş yaşamıştır.

Elmas madenleri bakımından oldukça zengindir, buna rağmen batılı sömürgecilerin kışkırttığı ve göz yumduğu iç savaş sonucunda bir hayli fakirleşmiştir. İç savaş sırasında çocuklar isyancılar tarafından zorla asker yapılmıştır, asker olmayı kabul etmeyen binlerce çocuk ve gencin elleri, ayakları kesilmiştir. Ülkede binlerce elsiz ve ayaksız sakat insan vardır.

2014 yılında 2,14 milyar USD civarında ihracat yapmış olup ihraç ürünleri, elmas, kakao, kahve, balıktır. İthalat ise 2014 yılında 2,36 milyar USD dolayında olup başlıca ithal edilen ürünler gıda maddeleri, rafine petrol, makine ve ekipman, yakıt ve yağlar, kimyasallar ithal etmektedir.

Sierra Leone ülkesinden yazan bir müşteri LED reklam panoları, kayar reklam panoları, 3B harfler vb tanıtım ürünleriyle ilgilendiklerini belirterek tedarikçiler aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I am looking for Electronic Advertising Billboards such L.E.D. Screens, scrolling advertising signs, various lighted 3D lettering advertising name signs, etc, etc.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/335679_electronic-advertising-billboards-import-to-sierra-leone

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir