Romen firma kaynak makineleri bayiliği istiyor

Romanya’da bir firma kaynak makineleri konusunda Türkiye’den düzenli olarak çalışabilecekleri tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Romanya’da yapı marketlerine düzenli olarak malzeme tedariği yapmakta olan bir ithalatçı firma kaynak makineleri ve invertörleri konusunda Türkiye’den düzenli olarak çalışabilecekleri tedarikçiler aramaktadır.

Euro Bölgesi'nde yaşanmakta olan krizin Romanya’nın makroekonomik değerleri üzerindeki etkisini devam ettirmesi beklenmektedir. Romanya ihracatının %70’inden fazlasını AB’ne gerçekleştirmektedir. Banka varlıklarının yaklaşık % 82’si AB ülkelerinde yerleşik bankalara aittir. AB’nde yaşanan kriz Rumen ekonomisini etkilemeye devam etmekte, yabancı firmala Romanya’da yatırım gerçekleştirme konusunda çekimser kalmaktadırlar. Ülkenin 2017-2020 döneminde ise ortalama büyüme oranının % 3,4 civarında olması öngörülmektedir.

Ülkedeki maliye politikaları vergi oranlarını azaltırken vergi tabanının genişletilmesi, vergi kaçakçılığının önlenmesi, IMF ve AB üzerinde anlaşılmış olunan konsolide bütçe hedeflerine ulaşılmasını kapsamaktadır.

Romanya'nın AB fonlarından faydalanma miktarının önümüzdeki dönemde diğer yıllara göre daha fazla olması beklenmektedir. bu durumun da ülke ekonomisinde olumlu bir etki yaratacağı tahmin edilmektedir. 2014- 20 yılları için Romanya'nın kullanabileceği fon miktarı 22 milyar € düzeyindedir. Ayrıca tarım sektörü için fon miktarı ise 17,5 milyar €'dur.

Ülkedeki enflasyon oranı 2015 yılı için % -0,6 iken 2016 yılı için tahmini % - 0,9'dur. 1 Ocak 2016 yılında KDV oranının % 24’den % 20’ye düşmesinin enflasyon oranını etkilemesi beklenmektedir. Enflasyonun 2016 yılsonu itibariyle 1,7’ye, 2017 itibariyle ise % 2,9’a yükselmesi beklenmektedir. 2018-2020 yılları için ise % 2,4 yıllık ortalama enflasyon beklentisi söz konusudur.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

My name is Alina and i'm from company ****** TRADING SRL, ROMANIA.
****** TRADING SRL with headquarters in Bucharest, develops the activity in area of import and distribution of various products,
and collaborates with major DIY networks all over the country and we want to expand our model range.
We are very interested in a collaboration with your company for welding machinas with transformer
(input current 80A, 130A, 160A, 200A, 250A ) and welding machinas with inverter (input current 80A, 130A, 160A),
therefore please send us your product prices, followed by terms and conditions.
Looking forward to your reply!
Have a nice day!

 

Bu konularda ilginizi çekebilir