Rus araç üreticisi plastik parça fason ürettirmek istiyor

Rusya’da özel araç üretimi yapmakta olan bir firma ihtiyaç duydukları plastik iç mekan parçaların, koltuk parçalarının fason imalatını yaptırabilecekleri Türk tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Rusya’da KAMAZ ve diğer bazı markalar için özel araç üretimi yapmakta olan bir firma WABCO, Knorr-Bremze, Bosch, Kazmazlar, Borg Warner, CZ, Daimler, GWB, Haldex, Jost, Mann+Hummel, RBL, Schwitzer, UFI Filters SpA, Vibracoustic, Tirsan Kardan markalarının ticari partneri olduklarından bahisle, imalatlarında kullanılmak üzere ihtiyaç duydukları plastik iç mekan parçaların, koltuk parçalarının, gaz pedalları vb parçaların fason imalatını yaptırabilecekleri Türk tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs,
My name is Natalya from ****** plc. (Development and manufacturing of vehicles).
Since 1992 our company has been leading its manufacturing and trading activities on the territory of the countries of the Customs Union.
Our company is a manufacturer of special models of heavy vehicles KAMAZ and is also the official dealer of «KAMAZ» PTC, «NEFAZ» PLC., CUMMINS, «МАDАRА» АD, ZF, SACHS, SKT, Prestolite Electric, Aurida and also is the trading partner of WABCO, Knorr-Bremze, Bosch, Kazmazlar, Borg Warner, CZ, Daimler, GWB, Haldex, Jost, Mann+Hummel, RBL, Schwitzer, UFI Filters SpA, Vibracoustic, Tirsan Kardan.
For detailed information you can visit our official website www.*****.ru.
Our company is interested in cooperation.
We ask you to consider the possibility to supply us and send us commercial offer for the following your products:
plastic shelf, plastic net for newspaper, armrest, footrest, gas springs.
Please contact me and I will send you the tecknikal description for each position.
Waiting for your reply.
Best regards,

https://turkishexporter.net/en/Leads/354217_plastic-interior-parts-for-buses-trucks-in-russia

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact

Bu konularda ilginizi çekebilir