Rusya Türk malı elektrik kabloları satın alacak

Rusya firma toplamda yaklaşık 200 km uzunlukta çok telli elektrik kablosu satın alacaktır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Rusya’dan irtibata geçen bir firma toplamda yaklaşık 200 km uzunlukta çok telli elektrik kablosu çeşitleri siparişi için EXW fiyat teklifi talep etmektedir.

Rusya’nın kalkınma vizyonuna dönük olarak “Strateji 2020” adı altında çeşitli sektörlerin (ilaç, otomotiv, hafif sanayi v.b.) geliştirilmesine yönelik stratejileri kapsayan bir plan 2008 yılı Şubat ayında V. Putin tarafından ilan edilmiştir. “Strateji 2020” ülkenin 2020 yılına kadar % 6-7 oranında sürdürülebilir büyüme kaydetmesini ve enflasyonu % 3 seviyelerine çekerek dünyanın ilk 5 ya da 6 ekonomisi içerisine girmesini hedeflemektedir. Plan, 2008 yılı başlarında kabul edilmiş, takip eden dönemde, küresel mali kriz baş göstermiştir. Bu nedenle 2020 hedeflerinden sapma olması muhtemeldir.

Rusya’da son iki yıldır yaşanan ekonomik durgunluk nedeniyle hükümet, devlet şirketlerinin özelleştirme sürecine hız vermiştir. Bu kapsamda, stratejik önem taşıyan şirketleri kapsamayacak şekilde, ülkenin önde gelen petrol şirketleri Rosneft ve Bashneft, nakliyat şirketi Sovkomflot, elmas üreticisi Alrosa ve ülkenin ikinci büyük bankası VTB isimleri gündemde bulunmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs, Good day!
My name is Svetlana. I'm a representative of ****** LLC, Russia.
Our company is a deliverer of electro-technical components.

We are interested in the following cables:
H07RN-F 2x1.5 VDE black - 17 km
H05RN-F 2x1.0 VDE black - 60 km
H05VV-F 2x1.0 VDE black - 20 km
H07RN-F 2x1.0 VDE black - 100 km
Each core should have 54 wires.
Could you please send your prices (ExWork) to us?

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340352_inquiry-of-cables-request-from-russia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir