Seyşeller ıslak mendil ithal edecek

Türkiye’den bebekler için ıslak mendil ithalatı yapacak olan Seyşeller’den firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Seyşeller ekonomisi, esas olarak tarım ve turizme dayanır. Ayrıca tüketim malları ihracatı da önemli bir gelir kaynağıdır. Ülkede yetişen başlıca tarım ürünleri; muz, tatlı patates, manyok ve bunun ürünü nişasta, kokonat ve vanilyadır.

Ülkenin en önemli endüstrisi gıda endüstrisidir. Ayrıca deniz ürünleri önemli bir gelir kaynağıdır. İşçi gücünün yüzde 19'u tarımda, yüzde 20'si madencilik ve inşaatçılıkta, yüzde 14'ü kamu sektöründe ve sosyal hizmetlerde, yüzde 11'i de lokanta ve hotel işletmeciliğinde istihdam edilir.

İthalat ve ihracatını daha çok Birleşik Krallık, Fransa, Güney Afrika, Yemen ve Pakistan ile yapar. Başlıca ihraç ürünleri şunlardır: Kurutulmuş hindistancevizi içi, tarçın, sabun ve parfüm yağı, vanilya ve balık. Diğer önemli gelir getiren kaynaklar ise guano, kaplumbağa kabuğu, köpekbalığı yüzgeci ve balık ürünleridir.

Türkiye’den bebekler için ıslak mendil ithalatı yapacak olan Seyşeller’den firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331448_baby-wet-wipes-import-inquiry-from-seychelles

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir