Seyşeller, otel tekstilleri satın alacak

Seyşeller’de hotel sektörüne tekstil malzemeleri tedarik etmekte olan bir tüccar, kaliteli malzeme temin edebileceği Türk tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İki ülke arasındaki diplomatik ilişkiler Haziran 1995’te kurulmuştur. Seyşeller Cumhuriyeti’ne Nairobi Büyükelçiliğimiz akreditedir. Seyşeller’in ise Paris Büyükelçiliği ülkemize akreditedir.

Son yıllarda özellikle ilişkilerin ahdi altyapısının geliştirilmesi üzerindeki çalışmalar yoğunlaşmış ve üst düzey ziyaretler artmıştır.

Ülke ekonomisi esas olarak tarım ve turizme dayanır. Ayrıca tüketim malları ihracatı da önemli bir gelir kaynağıdır. Ülkede yetişen başlıca tarım ürünleri; muz, tatlı patates, manyok ve bunun ürünü nişasta, kokonat ve vanilyadır.

Ülkenin en önemli endüstrisi gıda endüstrisidir. Ayrıca deniz ürünleri önemli bir gelir kaynağıdır. İşçi gücünün %19'u tarımda, %20'si mâdencilik ve inşaatçılıkta, %14'ü kamu sektöründe ve sosyal hizmetlerde, %11'i de lokanta ve hotel işletmeciliğinde istihdam edilir.

İthâlat ve ihrâcatını daha çok İngiltere, Fransa, Güney Afrika, Yemen ve Pakistan ile yapar. Başlıca ihraç ürünleri şunlardır: Kurutulmuş hindistancevizi içi, tarçın, sabun ve parfüm yağı, vanilya ve balık. Diğer önemli gelir getiren kaynaklar ise guano, kaplumbağa kabuğu, köpekbalığı yüzgeci ve balık ürünleridir. Ulaşım sistemi yeterli olup ülkenin en gelişmiş şehri ve limanı başkenti Victoria'dır.

Seyşeller’de hotel sektörüne tekstil malzemeleri, nevresim takımları tedarik etmekte olan bir tüccar, kaliteli malzeme temin edebileceği Türk tedarikçiler aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi, l am a supplier for bed linen in the hospitality industry in my country.
Searching for manufacturing companies that can supply very good quality of bed linen for hotels.
Thank you
Regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/345517_hotel-linen-supply-to-seychelles

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...