Şili Türkiye’den traktör ithal edecek

Türkiye’den iki tekerlekli traktör ithal talebinde bulunan Şilili firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye, dünyanın beşinci büyük traktör pazarı konumundadır. Bu durum üreticilere önemli fırsatlar sunmaktadır. Sektördeki markalaşma eğilimine paralel olarak verimlilik ve kalite anlayışının yaygınlaşması daha yüksek beygir gücüne sahip, farklı teknolojik işlevlerle desteklenmiş ürünlere ilgiyi artırmaktadır.

Küresel piyasalarda ve Türkiye’de endüstriyel tarımın öneminin artmasına paralel olarak, Türk traktör pazarı hızlı bir gelişim seyri izlemektedir. Bunun yanı sıra, 4. nesil emisyon değerlerine geçiş gibi uluslararası standartların yurt içi pazarda zorunlu hale gelmesinin sektörün ihracat potansiyelini önemli ölçüde arttırmaktadır.

Türkiye’den iki tekerlekli traktör ithal talebinde bulunan Şilili firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327612_price-quotation-of-two-wheel-tractors-asked-from-chile 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir