Slovakya için kompozit ACP panel ithal edilecek

Slovakya’da dijital sektörüne malzeme tedariği yapmakta olan bir firma listesini verdiği ACP kompozit paneller için fiyat teklifi talep ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

1 Ocak 1993 tarihinde bağımsız bir devlet haline gelen Slovakya, Çekoslovakya’dan ayrılmasından itibaren önemli ekonomik reformlar gerçekleştirmiştir. Ülkenin ekonomik faaliyetleri ve milli gelirinde sahip olduğu önem bakımından dış ticaret giderek daha da önem kazanan bir ekonomik gösterge olmaya başlamıştır.

Slovak ekonomisinin bu gelişiminde, ülkenin AB fonlarından sağlamakta olduğu teşviklerin yanı sıra özellikle son birkaç yıl içinde ülkeye büyük ölçeklerde yatırımlar gerçekleştiren Volkswagen, Peugeot-Citroen ve KİA gibi başlıca otomotiv kuruluşları ile Sony, Samsung gibi elektronik eşya üreticisi kuruluşların ihracata yönelik üretimleri önemli rol oynamıştır.

Ülkenin AB üyeliği sonrası giderek gelişmeye başlayan ekonomik performansı özellikle doğu ve batı arasındaki gelir dengesinde bozulmaya neden olmuştur. Ülke genel anlamda hala Polonya’nın ardından Doğu Avrupa’daki en düşük değerlere sahip bir konumdadır ve doğu bölgeleri AB sonrası sağlanan desteklerden yeterince faydalanamamaktadır.

xSlovakya’da dijital baskı ve reklam sektörüne malzeme tedariği yapmakta olan bir firma listesini verdiği ACP kompozit paneller için fiyat teklifi talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Good day
My name is Stano ***** and am sales manager of ***** company situated on Slovakia.
We sell many materials for signmaking and digital printing.
I am contacting you because I am looking for supplier of acp composite panels.
Could you send me price on following items:
1. 3x1500x3050, Al=0,21 mm, white matt/shite gloss
2. 3x1500x3050, Al=0,21 mm, white matt/silver matt
3. 3x1500x3050, Al=0,15 or 0,18 mm, white matt/primer
4. 3x1500x3050, Al=0,30 mm, shite matt/shite gloss

http://turkishexporter.net/en/Leads/344723_acp-composite-panels-price-request-from-slovakia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir