Slovakyalı firma dondurulmuş piliç eti alacak

Slovakya’daki bir gıda tedarikçisi toplamda 560 ton dondurulmuş tavuk eti için fiyat teklifi bekliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Slovakya’da hem devlet kurumların hem de özel sektörün gıda tedarikçisi büyük bir firma toplamda 560 ton dondurulmuş tavuk eti çeşitleri için fiyat teklifi talep etmektedir.

AB üyeliğinin yanı sıra Slovakya, 1995 yılından beri DTÖ üyeliğini sürdürmektedir.

Ülkenin ekonomik faaliyetleri ve milli gelirinde sahip olduğu önem bakımından dış ticaret giderek daha da önem kazanan bir ekonomik gösterge olmaya başlamıştır. Özellikle giderek büyüyen otomotiv sektörü ve bu alandaki yatırımların artmasının yanı sıra enerji sektörü, makine ve elektronik sektörlerine yönelik hamleler bu alanlardaki ithalat rakamlarına yansımış ve genel olarak sanayide yaşanan gelişmelerin etkisiyle de başta Rusya olmak üzere enerji ithalatı hızlı bir büyüme göstermiştir. Bununla birlikte üçüncül sektörlerdeki dinamikler ve otomobil ihracatındaki potansiyel bu dış ticaret açığı için önemli dengeleyici unsurlardır.

Yaşanan finansal kriz özellikle dış ticaret bakımından Avrupa ülkelerine yüksek oranda bağımlı olan Slovakya’yı ciddi biçimde etkilemiş ve azalan dış talebin etkisiyle başta otomobil olmak üzere diğer endüstriyel sektörlerde daralma gözlenmiştir. Bununla birlikte 2010 yılı itibariyle bu sektörlerde yeniden düzelme belirtileri ortaya çıkmaya başlamıştır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs,
***** is the biggest food supplier to the government and private institutions in Slovakia.
At this moment we are looking for frozen chicken meat supplier.
Our yearly demand would be:
Brest – 315 tons
Thigh – 245 tons
Hull – 12 tons
Would you be so kind and wend me your best offer?
Thank you very much.
Kindest regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/343236_frozen-chicken-purchase-request-rfq-from-slovakia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir